Bejelentés


Távmunka, partnerprogramok EZ A TE OLDALAD ! www.netmunka53.5mp.eu


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Szenzációs pénzkereset!

Ha könnyen, gyorsan szeretnél pénz keresni olvasd el, és regisztrálj!Egy filléredbe sem kerül!

tovább >>


Ingyenes apróhirdetések feladása

Hirdess hatékonyan! Annak érdekében, hogy hirdetésed biztosan célba találjon, bevezettünk két új, egyedülálló szolgáltatást: Oldalunkon feladott hirdetéseid azonnal több száz egyéb oldalon is megjelennek, és más apróhirdetési oldalakra is egyszerűen, gyorsan feladhatod az oldalunkon feladott hirdetéseket.

tovább >>


Útmutató

Partnerprogramokról, távmunkákról, és sok érdekességről a főoldali "Linkek"-ben találsz hasznos információkat.

tovább >>

HOGYAN KERESSÜNK PÉNZT AZ INTERNETEN EGYETLEN WEBLAPPAL VAGY ANÉLKÜL ?

Neked is tele van már a hócipőd a gyors meggazdagodást ígérő "otthon végezhető munkákkal", melyek valójában piramisjátékot, MLM-et ajánlanak?

Te is ideges leszel a "válaszborítékért és pár száz forint befizetéséért tájékoztatom" típusú csalásoktól?

Te is únod már, és el sem olvasod a "napi 1-2 órányi munkával milliomos lehet" reklámszövegeket?

TELJES MÉRTÉKBEN IGAZAD VAN!!!

A gazdagság és anyagi jólét nem hullik az ölünkbe. Ha így lenne, már mindenki milliomos lenne, és csak a luxusautójával száguldozna egész nap. Azonban az internet mégis rengeteg lehetőséget kínál a jövedelemszerzésre és meggazdagodásra, de ennek ára van. Ez pedig a kitartó munka.Ha érzel magadban hajlandóságot a munkára, és nyitott vagy az új ismeretek elsajátítására, akkor én örömmel megmutatom neked, hogyan kereshetsz pénzt az interneten egyetlen weblappal, vagy anélkül. Mégpedig teljesen INGYEN!

Regisztrálj ingyenesen felmérések kitöltésére, kapsz érte 6 dollárt !


Csatlakozzon a Netadclickhez !

Mik azok a partnerprogramok?

A partnerprogramok arra valók, hogy apartnerprogramok honlaptulajdonosok pénzt keressenek velük. Egy cég bannerjeit, linkjeit, melyek egy speciális azonosító kódot tartalmaznak elhelyezzük a honlapunkon, és ha valaki rájuk kattintva jut a cég honlapjára, és ott vásárol, a vásárlás után jutalékban részesülünk. A kódot tartalmazó linkek lehetnek szöveges hivatkozások, termékfotók, bannerek, kereső dobozok és egyéb alkalmazások. tovább..>>>

Plus500

Mi a távmunka?

Távmunkának tekintjük a távmunka munkavégzésnek azt a formáját, amikor a munkavállaló nem a hagyományos munkahelyen, hanem attól távol végzi el rendszeresen napi munkáját, melynek eredményét a kommunikációs és információs technológiák alkalmazásával juttatja el munkaadójához E defincíció szerint három alapvető tényező egybeesése határozza meg a távmunkát.

Távmunkavégzésről beszélünk tehát, ha:

1. Alternatív munkahelyen, ami lehet saját otthon, teleház, távmunka-központ, teleiroda, közlekedési eszközök, stb. történik a munkavégzés (Sokan hiszik azt tévesen, hogy a távmunka egyelő az otthoni munkával pedig valójában annál szélesebb fogalom - lényege a munka helytől függetlensége: a munkát ott végzi a dolgozó, ahol az számára a legkényelmesebb, ahol a munka környezete legideálisabb. Természetesen az otthonról végzett távmunka a legelterjedtebb.)2. Önállóan és rendszeresen, azaz heti egy-két vagy minden nap végzi munkáját a munkahelyétől távol a dolgozó. (Ezek szerint tehát a munkahelyről munkaidő után alkalmanként hazavitt, túlórában otthon befejezett munka nem tekinthető távmunkának. Ezzel szemben, ha valaki minden héten legalább 1-2 nap rendszeresen otthon dolgozik, és ezt munkáltatójával való közös megegyezés alapján, munkaidőben teszi, már távmunkáról beszélünk. Az amerikai távmunkások nagy része ma már ilyen módon dolgozik, őket nevezik angolul telecommuter-eknek.)

3. Elektronikus úton valósul meg a kapcsolattartás a munkaadóval - sok tekintetben hasonlít a távmunka a Magyarországon hagyományos kisipari bedolgozó tevékenységhez, de bedolgozás nem azonos a távmunkával. A távmunka elsősorban szellemi tevékenységet, íróasztal, illetve számítógép mellett végezhető munkát jelent, melynek terméke többnyire elektronikus formában továbbítható.

10 forintert.hu-Internetes aukciok

Ha nincs weblapod írj blogot !

Ha nincs weblapod akkor is tudsz dolgozni, csak egy kicsit több munkád lesz.Minden partnercégtől kapsz a regisztráció után egy azonosító számot.Jól megfogalmazott e-mailekben, apróhirdetésekben, mások honlapjain elhelyezheted azonosítódat szöveges link formájában, és a linkre kattintások után kapod a jutalékot.Ajánlom a blog írást, így sokan megismerhetik azonosító kódjaidat./www.blog.hu/

Jogviták rendezése

Magyarországon a távmunkát a 2004. XXVIII. Tv. szabályozza. A távmunka-ügyek során a kölcsönös félreértésből eredő vitákat a jogászi segítségen túl az Egyenlő Bánásmód Hatóság, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség, valamint a Munkaügyi Bíróság hivatott békés úton rendezni.

Bookmark and Share anti spam
firefox

Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!